7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne [email protected]
Vælg en side

Danskerne er blevet vilde med spa, vildmarksbade og saunagus. Hvis du er en af dem, der er kommet med på denne vogn, men måske endnu ikke har fået et spa eller et vildmarksbad installeret derhjemme endnu, er det måske på tide at kaste dig ud i det.

Her kan vi jo anbefale dig at starte ud med at få et oppustelig spa, som mange allerede har valgt at få sat op derhjemme. Det er nemt at komme i gang med, og det giver dig stadig følelsen af at sidde i et rigtigt spa.

Hvad koster et oppusteligt spa?

Det er meget forskelligt, da det varierer fra model til model. Du kan sagtens komme i gang for et par tusinde kroner, men hvis du gerne vil have en af de modeller i en høj kvalitet, skal du nok op i små 10-15.000 kroner for at være godt kørende.

Men så er du også sikker på at få et oppusteligt spa, der kan holde i mange år ud i fremtiden, og som du kan bruge rigtig mange gange, når du først får det sat op.

Hvor skal jeg sætte mit oppustelig spa?

Det er naturligvis helt op til dig selv at bestemme, hvor du vil gøre af dit oppustelige spa. Der er mange, der vælger at sætte det op på terrassen, hvis de har en stor terrasse med masser af plads i overskud.

Du kan også vælge at sætte det i et stort indendørs badeværelse, hvis du har masser af plads, og gerne vil lave din egen indendørs spa-afdeling. Der er mange muligheder ved et oppusteligt spa, og en af de mange fordele er jo, at du kan sætte det lige der, hvor du har lyst til.

Øvrige fordele ved oppustelige spa

Der kan være mange fordele at finde ved det oppustelige spa. Det er først og fremmest meget nemt at installere, da det jo bare skal pustes op og ikke skal installeres og monteres på samme måde som et traditionelt spabad.

Dernæst er prisen jo langt lavere, sammenlignet med et almindeligt spa. Og oplevelsen er jo langt hen af vejen den samme, så du kommer ikke til at få en dårligere oplevelse af at vælge et oppusteligt spa i stedet for et traditionelt spa.

Så hvis du gerne vil have din eget spa, men du ikke vil betale alt for meget for det, kan et oppusteligt spa være vejen frem.