7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne [email protected]
Vælg en side

Er du glad for et godt glas vin, og vil du gerne være sikker på at opbevare din vin på den bedst tænkelige måde, kan det være en rigtig god idé for dig at investere i et vinkøleskab. På den måde kan du holde din vin perfekt tempereret, og der er ikke noget med at opbevare dine flasker på tilfældige hylder rundt omkring i huset, hvor der nu lige er plads til dem. Med et vinkøleskab kan du have alle dine flasker opbevaret i den rette temperatur, uanset om du så har hvid, rød eller rosé på lager.

Vælg et vinkøleskab med flere kølezoner

Når du skal vælge dit nye vinkøleskab, kan det være godt at tage et nærmere kig på et vinkøleskab med flere kølezoner. Har du flere forskellige typer af vin, er det jo vigtigt, at din søde, franske rødvine ikke bliver opbevaret sammen med den tørre, sydafrikanske hvidvin. De skal opbevares i forskellige temperaturer, hvis du vil have den bedst mulige smag og modning frem i vinen. Med et vinkøleskab med 2 kølezoner kan du indstille temperaturen, så du kan opbevare flere forskellige typer af vin i det samme køleskab. Så behøver du ikke at have to forskellige køleskabe stående.

Vær ikke bange for solen

Det er ikke godt for vin at stå i direkte sollys. Og det kan de jo nemt komme til, hvis du fx har dine vinflasker stående på hylder i køkkenet eller i stuen, som mange jo vælger at have. Med det rette vinkøleskab er glasset UV-beskyttet, hvilket altså har den betydning, at der ikke kan trænge sollys ind til dine vinflasker. Dermed er du garanteret den mest optimale beskyttelse og temperatur til dine vinflasker, hvis du vælger at købe et vinkøleskab. Det vil være en klog investering, da det er med til at passe på selv de dyreste dråber.

Find dit nye vinkøleskab i dag

Lyder det som den rette investering for dig, er det jo bare med at finde dit nye vinkøleskab i dag. Der er rigtig mange forskellige modeller på markedet, men det giver dig bare mulighed for at finde det helt perfekte vinkøleskab til lige netop din bolig. Og så er det jo op til dig at finde ud af, hvor mange eller hvor store vinkøleskabe du har brug for. Har du mange flasker vin, er det jo nok ikke nok med bare et enkelt køleskab. Find det bedste vinkøleskab i dag.