7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne [email protected]
Vælg en side

Vil du gerne gøre det nemt for dig selv at få en god omgang massage, når du har brug for det, og er du ikke interesseret i at betale en høj timepris til en professionel massør hver eneste gang, du gerne vil have massage, er der jo også en anden mulighed.

Du kan nemlig vælge at få dig en massagestol derhjemme. Det kan for nogle være en mindre investering, men til gengæld kan du også bruge den så længe, den kan holde sammen, uden at du skal betale penge hver eneste gang, du vil have en massage. Læs mere om massagestol bedst i test her.

Hvad koster en massagestol?

Det er meget forskelligt, hvad en massagestol koster. Som mange andre produkter, handler det jo langt hen af vejen om, hvor avanceret en stol du gerne vil have, og hvilken kvalitet din stol skal være i.

En meget dyr og avanceret massagestol kan nemt komme op på den anden side af 100.000 kroner, mens du også sagtens kan finde mere prisvenlige modeller, hvor priserne starter fra få tusinde kroner af. Så er det jo bare helt op til dig at finde ud af, hvor meget du har på kontoen til at give for en massagestol, og hvilken kvalitet du gerne vil have.

Hvor mange funktioner har en massagestol?

En massagestol kan have rigtig mange funktioner. Det kommer naturligvis an på, hvilken model du ender med at købe, da en mere avanceret og professionel massagestol kan væsentligt mere, end de billige modeller på markedet kan.

Der kan f.eks. være forskel på antallet af trygzoner, hvor du kan blive masseret. Så vil du gerne have så mange muligheder som muligt, skal du vælge en avanceret massagestol. Kan du nøjes med en simpel omgang massage til kroppen, kan en simpel og billigere massagestol sagtens være nok for dig.

Hvor tit må jeg bruge en massagestol?

Du kan sagtens gøre brug af din massagestol hver dag. Men i starten kan det være en god ide at starte ud med kun 5-10 minutters massage, hvorefter du kan skrue stille og roligt op for varigheden, jo mere din krop vænner sig til at sidde i stolen.

Dog kan det være en god ide maks at bruge stolen i omgange af 30 minutter. Men det er også rigeligt med tid til at få en god omgang massage, hvor stolen får godt fat i dine ømme muskler.