7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne [email protected]
Vælg en side

En del e-firmaer giver nu til dags flere leveringsløsninger. En af de populære er for øjeblikket at afsende til en pakkeshop, hvor du selv henter din nyindkøbte vare lige når det passer dig. Fragtmetoden er altså rigtig bekvem, og typisk ydermere den mest betalelige leveringsmodel.

Du kunne alternativt prøve at bestille levering til din lejlighed eller til adressen på dit arbejde. Fragtmuligheden viser sig i mange tilfælde et hak mindre prisbillig, men endvidere særligt bekvem. Den prisbilligste mulighed for levering kan ikke modsiges at være selv at hente pakken, men den mulighed afhænger af at du bor tæt på internet forhandlerens lager.

Leveringstiden kan være vældig bestemmende hvis man mangler dine nye produkter inden for kort tid, og af den grund er det faktisk vigtigt at man tjekker det anslåede leveringstidspunkt for det vedkommende produkt.

En masse online selskaber garanterer dag-til-dag fragt på mange af butikkens varenumre, men vær obs på at det er påkrævet at du bestiller inden et bestemt tidspunkt, så at de kan nå at få de nye varer klar forinden pakkepersonalet har fyraften.

Nogle enkelte forretninger på nettet sikrer levering uden betaling, men for det meste forudsætter det at du køber for en fastsat sum. Ellers burde man vælge den prisbilligste leveringsløsning, der ofte – uafhængig om du befinder sig i Vejle, Lillerød eller Nivå – er at få fragtfirmaet til at bringe din pakke til et afhentningssted.

Revurderes af fagfolk der behersker vilkårene

Det er jo efterhånden i høj grad overkommeligt for almindelige dødelige at lave prissammenligning på forskellige online butikker og på grund af dette har en hel del online varehuse været tvunget til at tvinge udsalgspriserne på en række af deres produkter – til børn og babyer, men ligeledes til mænd og kvinder – voldsomt, og endda nogle gange yde fragt uden betaling.

Trods dette kan det alligevel blive rentabelt at checke flere e-handler efter udsalg før du handler, så man er sikker på at skaffe sig den prisbilligste pris.

Man bør imidlertid ikke overse, at i tilfælde af at en online butik markedsfører bedst i test varer for en pris der anses for ubegribelig beskeden, burde det i nogle tilfælde være et symbol på en uoprigtig internet forhandler. Bestillinger med kort er trods alt omfattet af en ordning, hvilket værner dig som køber overfor svindlende e-handler.

Vi slår generelt et slag for shopping med kort eller betalinger med mobilen. Som et alternativ kunne du benytte en løsning på afbetaling som for eksempel ViaBill, for så vidt du ser en fordel i at afdrage betalingen ude i fremtiden.

Ses til af specialister der mestrer reglerne på området

Før nogen køber i en online forretning behøver de altid gennemløbe webbutikkens forretningsaftale, dog er det typisk ikke særlig interessant.

Et andet alternativ kunne derfor være at kigge hvorvidt internet selskabet er godkendt af e-mærket, fordi det generelt er en erklæring om at internet butikken overholder de opstillede regler, og at shoppen regelmæssigt undersøges af fagmænd der har nøje kendskab til reglementet på området. Dette er desuden en god genvej til at blive hjulpet, når du skulle få vanskeligheder med din shopping.

Endvidere rekommanderer vi at køberen er på vagt for de mest essentielle retningslinjer der har indvirkning på handlen, som fx den returpolitik internet selskabet tilbyder. Her er det tillige afgørende, at man stadigvæk opbevarer sin ordrekvittering, således man senere kan bekræfte handlen, ligegyldigt om man skal købe gave til en voksen eller et barn.

De fleste internet forhandlere præsterer dag-til-dag levering

Trustpilot indebærer ret anstændige løsninger til at tyde en lang række eksisterende forbrugeres tanker og derfor er det prisværdigt, at du besigtiger internet forretningens kritik før du placerer din ordre.

Facebook genererer på samme måde en række solide metoder til at få indsigt i online shoppens kundetilfredshed. Foruden det møder vi endda online selskaber i Danmark hvor man kan publicere en bedømmelse af deres købsoplevelse, som lige så vel kan anvendes til at afveje hvor tilfredse kunderne er.

Vores hjemmeside finansieres af annoncer. Vi har et tæt samarbejde med en lang række e-forretninger i form af at vi promoverer butikkernes tilbud, og får betaling om en af de besøgende på vores hjemmeside realiserer en bestilling.