7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne [email protected]
Vælg en side

Masser af online butikker giver i vore dage alverdens fragtformer. En af dem der er mest populær er nu om dage at få leveret til et afhentningssted, så du selv kan hente de købte produkter når det passer ind i din hverdag. Fragtløsningen er nemlig ekstremt let, og i mange tilfælde desuden den mindst kostelige type af levering.

Fragtperioden er særligt betydningsfuld i tilfælde af at vi absolut skal bruge dine nye varer om kort tid, og af den grund er det uden tvivl afgørende at man ser nærmere på det estimerede leveringstidspunkt ved det respektive produkt.

Størstedelen af internet forretninger stiller garanti om 1 dags fragt på en lang række varer, men vær vagtsom da det er afhængig af at ordren placeres tidligere end et fastslået klokkeslæt, så de garanteret kan nå at få produkterne pakket forinden de lageransatte har fyraften.

Indtil flere online shops garanterer levering uden gebyr, men oftest under forudsætning af at der handles for en bestemt pris. Alternativt skulle man snuppe den mest letkøbte leveringsudgave, hvilket i mange tilfælde – uanset om du er i Esbjerg, Rønne eller Assens – vil være at få fragtfirmaet til at levere dine produkter til et udleveringssted.

Trustpilot resulterer i uden sammenligning gode muligheder

Det er efterhånden ualmindeligt problemfrit for alle at prissammenligne fra flere online outlets og altså har mange internet forretninger i Danmark ikke kunne slippe for at trykke udsalgspriserne på mange af deres varer – til drenge og piger, og endvidere også til mænd og kvinder – voldsomt, og endda nogle gange garantere levering uden beregning.

Men det kan imidlertid være profitabelt at kigge forbi diverse internet butikker efter tilbud forud for at du gennemfører dit køb, så man er tryg ved at antage den skarpeste pris.

Du bør blot ikke overse, at ifald en e-butik udbyder deres varer til en salgspris der virker enormt fordelagtig, så kan det undertiden være en varsel om en uærlig internet handler. Køb med kort er imidlertid omfattet af en bestemmelse, som passer på dig som kunde overfor uoprigtige webbutikker.

Vi anbefaler generelt kortbestillinger eller betalinger med mobilen. Alternativt kan du drage nytte af en afbetalingsløsning som for eksempel ViaBill, for så vidt du vil godtgøre beløbet af flere omgange.

Vi anbefaler at du gransker netbutikkens vurderinger

Forinden nogen shopper i en internet shop burde de faktisk sætte sig ind i netshoppens regler, det er dog tit ikke specielt ophidsende.

En anden valgmulighed kunne måske være at se nærmere på hvorvidt online webshoppen er e-mærket, som almindeligvis er et tegn på at e-shoppen forsvarer de opstillede regler, samt at e-firmaet rutinemæssigt revurderes af fagfolk der er meget fortrolige reglementet på området. Det giver dig mulighed for support, når du bliver udsat for udfordringer med din shopping.

Ligeledes kan det anbefales at man er på vagt for de mest centrale regler der gør sig gældende i forbindelse med købet, som fx den returrettighed e-shoppen garanterer. Her er det ydermere vigtigt, at man stadig beholder sin ordrekvittering, således man en anden gang kan dokumentere købet, uafhængig om du søger en vare til en mand eller kvinde.

Den mest letkøbte form for levering

Trustpilot præsterer en del værdifulde chancer for at blive klogere på en stor portion øvrige forbrugeres synspunkter og derfor anbefaler vi, at du gennemgår e-shoppens ratings forinden du shopper.

Facebook frembyder ydermere adskillige ærlige genveje til at få en idé om online butikkens popularitet. I øvrigt ser vi en række online virksomheder hvor folk kan aflevere en omtale af virksomhedens service, som på samme måde burde tages i brug til at afveje hvor glade kunderne er.

Vores hjemmeside finansieres af annoncer. Vi har aftaler med mange internet shops i Danmark i form af at vi promoverer butikkernes produkter, og tager imod betaling når en af vores besøgende gennemfører en transaktion.

Data angående produkter og internet handler opretholdes nu og da, men vi kan desværre ikke garantere imod reguleringer der er foretaget siden seneste opdatering af de viste oplysninger.